The Equalizer 2

The Equalizer 2 | Columbia Pictures Corporation | Directed by Antoine Fuqua | 2018 | 121 | IMDb

Filmanmeldelse af Hugger

Denzel Washingtons screenpresence som fixer og actionhelt virker stadig fænomenalt!

The Equalizer 2 filmanmeldelse

Den gamle 80er serie ligner ikke de indtil videre to film i Equalizer-serien. Den første film var intens og effektiv, og denne opfølger er faktisk på mange måder bedre. Både som film, men også pga. filmens manuskript og plot, der er relativt dybt.

Ja, man gennemskuer ret hurtigt de twists, der er lagt ind, men det virker stadig rigtig godt, og Denzel er som sagt fremragende med sin underspillede facon.

Actionscenerne er flotte og hurtige, og de er også anderledes på en måde, så man ikke keder sig. De virker friske, og med film i denne genre, er det et must!

The Equalizer 2 er intens, og selvom filmens klimaks er flot og hektisk, så er det også lidt for langt, og selvom man ikke når decideret at kede sig, så kunne en opstramning godt være på sin plads her.

… Der er generelt skuespil i høj klasse, og flere scener er ganske mindeværdige ift. action men også intensitet baseret alene på dialog.

Jeg var dybt underholdt, og jeg synes denne opdaterede version af hovedpersonen McCall fra Equalizer-serien i 80erne, hvor han var en mere eftertænksom og rolig type, rammer meget godt plet ift. moderne film.

Denzel Washington er eftertænksom, nærmest poetisk, mens han rydder op i uhyrligheder, urimeligheder og uretfærdigheder på gaderne, hvor han bor, og hans evner til hurtigt og effektiv at smadre, tæve og sætte forbrydere på plads giver en helt særlig tilfredsstillelse, når man som tilskuer er med på sidelinjen.

Filmen er stærkt instrueret af Antoine Fuqua, der står bag nogle af de mere solide film med netop Denzel Washington, og denne film er én mere i rækken af disse film, der underholder og samtidig giver lidt at tænke over undervejs, fordi plottet rent faktisk også fylder noget sammen med de fede actionsekvenser!

4/6 stjerner til The Equalizer 2